Enquirer Home Page | Twitter | Back to Improbable Island

 Forum Index > Places > Places: Feedback and Development New Topic
 Places Beta - bug reports
 |  Printable Version
Swede
 Sunday, August 28 2011 @ 08:13 PM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 05/27/10
Posts: 127

Quote by: calliaphone

Quote by: Swede

Quote by: calliaphone

Type
Memories

Description
The one memory that is showing in my list keeps getting renamed, from whatever I call it, to "Rifle". Not sure when this happens. I logged off yesterday for lunch, came back to find a mysterious Rifle in my memory list (and nothing else there). Thought "whut?". Renamed it, and logged off again after nearly doing my nut trying to get memories to work (will detail that problem elsewhere). Logged back in this morning, and it's a Rifle again.

Where
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places&placeid=6&roomid=&op=memories&c=37-123034

Wait, that memory ID slot isn't 10 by chance?



sure is.

i am laughing so hard right now. have we actually been alternately re-naming the same memory slot, and getting all like "Grrrrr why'sitkeepdoingthatdammit!" every time it's changed back? it's like a Proper French Farce, how awesome is that?

We have. I was wondering why it had suddenly a different name. Though I doubt this is how it is supposed to work Big Grin


 
Profile Email
CavemanJoe
 Monday, August 29 2011 @ 04:23 AM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2281

Whoops. Oops!


 
Profile Email Website
CavemanJoe
 Monday, August 29 2011 @ 06:28 AM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2281

Okay, that should be working now.


 
Profile Email Website
calliaphone
 Monday, August 29 2011 @ 04:29 PM UTC  
Forum Badass
Badass

Status: offline

Registered: 10/18/09
Posts: 95

hehe. i liked that bug. ok, it was a bit game-breaky, but it was pretty funny.

alright. new one.

I can't lock any doors in my Place (PlaceID6). When I try, I just get a completely white screen. I've escaped from it by clicking the browser "back" button, which I know I'm not meant to do, but it seems to work.

This problem has happened with every door I've tried to lock today (I've tried a few, in different rooms, just to see).


 
Profile Email
calliaphone
 Monday, August 29 2011 @ 04:49 PM UTC  
Forum Badass
Badass

Status: offline

Registered: 10/18/09
Posts: 95

Type
Cosmetic/textual

Description and Location
In the Create Jobs menu - text above the list of Rooms still says it costs 10 Metal to build a page. I think in fact it costs 10 Stone doesn't it?


 
Profile Email
dizzyizzy
 Monday, August 29 2011 @ 05:44 PM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/13/10
Posts: 503

I might be missing something, but how do we install furniture?


 
Profile Email
Trowa
 Tuesday, August 30 2011 @ 12:39 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 01/09/11
Posts: 426

Quote by: dizzyizzy

I might be missing something, but how do we install furniture?



You add expansions, or "slots," to rooms, which don't show up at first. In other words, no more Empty Floor Spaces. Then, add furniture to the building inventory, and from there you can move them to a slot. Each slot has its own unique ID.


Something something unintelligible gibberish something.
 
Profile Email
dizzyizzy
 Tuesday, August 30 2011 @ 01:08 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/13/10
Posts: 503

Quote by: Trowa

Quote by: dizzyizzy

I might be missing something, but how do we install furniture?



You add expansions, or "slots," to rooms, which don't show up at first. In other words, no more Empty Floor Spaces. Then, add furniture to the building inventory, and from there you can move them to a slot. Each slot has its own unique ID.



I got through the adding to the building inventory bit, but I don't see any slots.


 
Profile Email
dizzyizzy
 Tuesday, August 30 2011 @ 01:10 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/13/10
Posts: 503

Quote by: dizzyizzy

Quote by: Trowa

Quote by: dizzyizzy

I might be missing something, but how do we install furniture?



You add expansions, or "slots," to rooms, which don't show up at first. In other words, no more Empty Floor Spaces. Then, add furniture to the building inventory, and from there you can move them to a slot. Each slot has its own unique ID.



I got through the adding to the building inventory bit, but I don't see any slots.



Oh! It helps to have given myself the right key. This new keyholder bit is confusing.


 
Profile Email
Trowa
 Tuesday, August 30 2011 @ 01:17 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 01/09/11
Posts: 426

Quote by: dizzyizzy

Quote by: dizzyizzy

Quote by: Trowa

Quote by: dizzyizzy

I might be missing something, but how do we install furniture?



You add expansions, or "slots," to rooms, which don't show up at first. In other words, no more Empty Floor Spaces. Then, add furniture to the building inventory, and from there you can move them to a slot. Each slot has its own unique ID.



I got through the adding to the building inventory bit, but I don't see any slots.



Oh! It helps to have given myself the right key. This new keyholder bit is confusing.



Ah, yeah, that might help. Big Grin

Just in case, made a screencap if anyone else wants to see where to go.


Something something unintelligible gibberish something.
 
Profile Email
Trowa
 Tuesday, August 30 2011 @ 02:05 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 01/09/11
Posts: 426

Type:
Programs

Descriptions:
I 'hid' a program by deleting the name in an attempt to delete the program. Now I can't get into it at all because the link it simply empty, but it still runs when I check the debugging mode. Possible to exploit somehow? (Good thing I didn't put any items in there)

Link:
PlaceID 10 at (14,11), nameless program in Room ID 42
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places&placeid=10&roomid=&prevroom=&op=contrivances&sub=list&c=1564-025919


Something something unintelligible gibberish something.
 
Profile Email
Swede
 Tuesday, August 30 2011 @ 07:11 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 05/27/10
Posts: 127

Type:
Memories

Descriptions:
The memory value won't change.
It seems contravices linking to the memory don't link correctly
As a test I changed the memory name, but all contravices still linked to the old name.

Link:
Building at (14,9)
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places&placeid=22&roomid=&prevroom=&op=memories&c=28-081021


 
Profile Email
Swede
 Tuesday, August 30 2011 @ 07:15 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 05/27/10
Posts: 127

Type:
Bad Nav

Descriptions:
When locking any door in building at 14,9.
It is solvable by using the back butten on IE

Link:
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places&placeid=22&roomid=60&prevroom=&togglelock=true&lockstatus=1&doorid=82&c=30-081115


 
Profile Email
Swede
 Tuesday, August 30 2011 @ 07:15 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 05/27/10
Posts: 127

Tripple post
Please ignore


 
Profile Email
Swede
 Tuesday, August 30 2011 @ 07:21 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 05/27/10
Posts: 127

Tripple post
Please ignore


 
Profile Email
dizzyizzy
 Tuesday, August 30 2011 @ 11:00 PM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/13/10
Posts: 503

Type:
White Screen

Description:
Trying to join someone in a double bed leads to a whitescreen. The person who was in the bed first still gets the 12% stam instead of the -25%, and if they leave the bed, it displays as though there is nobody in it.

Where noticed:
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places_doublebeds&op=sleep&placeid=60&roomid=175&slotid=60&itemid=8465937&c=558-055755


 
Profile Email
CavemanJoe
 Tuesday, August 30 2011 @ 11:37 PM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2281

Quote by: dizzyizzy

Type:
White Screen

Description:
Trying to join someone in a double bed leads to a whitescreen. The person who was in the bed first still gets the 12% stam instead of the -25%, and if they leave the bed, it displays as though there is nobody in it.

Where noticed:
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places_doublebeds&op=sleep&placeid=60&roomid=175&slotid=60&itemid=8465937&c=558-055755



What's the URL of the whitescreen?


 
Profile Email Website
dizzyizzy
 Wednesday, August 31 2011 @ 03:36 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/13/10
Posts: 503

Quote by: CavemanJoe

Quote by: dizzyizzy

Type:
White Screen

Description:
Trying to join someone in a double bed leads to a whitescreen. The person who was in the bed first still gets the 12% stam instead of the -25%, and if they leave the bed, it displays as though there is nobody in it.

Where noticed:
http://www.improbableisland.com/placesbeta/runmodule.php?module=places_doublebeds&op=sleep&placeid=60&roomid=175&slotid=60&itemid=8465937&c=558-055755



What's the URL of the whitescreen?



The one I provided.


 
Profile Email
CavemanJoe
 Wednesday, August 31 2011 @ 06:16 AM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2281

Double beds should be fixed now.


 
Profile Email Website
CavemanJoe
 Wednesday, August 31 2011 @ 06:19 AM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2281

Cache-related problems with Memories should be fixed now.


 
Profile Email Website
Content generated in: 0.72 seconds
New Topic



 All times are UTC. The time is now 11:00 AM.

Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content