Enquirer Home Page | Twitter | Back to Improbable Island

 Forum Index > Places > Places: Feedback and Development New Topic Post Reply
 New player Bad Nav?!
 |  Printable Version
Quatrix
 Thursday, October 29 2015 @ 05:01 PM UTC (Read 649 times)  
Forum Newbie
Newbie


Status: offline

Registered: 10/29/15
Posts: 1

I just started (or rather wanted to start) this game, read through intro and pretty much all options with the tutorial dude, then I went to the Equip shop and I think I pressed back in my browser instinctively and got my character stuck on "/badnav.php". It says there should be link I can click but there are only links to help threads that don't help because I have no links to click?! Confused I don't even know what's happening.... Help please? (I can send like screenshots of the page I get if you need it)


 
Profile Email
Quote
quinn
 Thursday, October 29 2015 @ 10:48 PM UTC  
Forum Contender
Contender

Status: offline

Registered: 02/26/11
Posts: 53

I think I got you fixed, Quatrix! You should be back in the game if you close out of the window and go back in.


 
Profile Email
Quote
Raider
 Saturday, October 31 2015 @ 07:50 PM UTC  
Forum Newbie
Newbie

Status: offline

Registered: 10/31/15
Posts: 1

I'm having the exact same problem, literally! Please fix my account as well. Using a galaxy s6.


 
Profile Email
Quote
Content generated in: 0.09 seconds
New Topic Post Reply



 All times are UTC. The time is now 05:15 AM.

Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content