Enquirer Home Page | Twitter | Back to Improbable Island

 Forum Index > Season Two > Feature Requests, Ideas and Feedback New Topic Post Reply
 Requesting Multiple Use for Rabbits and or Drop or Toss Multiple Rabbits
 |  Printable Version
Tamar
 Tuesday, May 02 2017 @ 05:54 PM UTC (Read 1676 times)  
Forum Contender
Contender

Status: offline

Registered: 10/02/10
Posts: 37



Would like a multiple get rid of rabbit when not on map square.
Send Help.


 
Profile Email
Quote
CavemanJoe
 Tuesday, May 02 2017 @ 06:41 PM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2278

A. BWAHAHAHAHA
B. How the fuck
C. BWAHAHAHAHAAAAHAHAHAAAAHHHAAAAA


 
Profile Email Website
Quote
Widdershins
 Tuesday, May 02 2017 @ 08:24 PM UTC  
Forum Contender
Contender

Status: offline

Registered: 09/22/15
Posts: 36

OMG, is this MM another item that clutters your inventory with pointless things?


 
Profile Email
Quote
Tamar
 Tuesday, May 02 2017 @ 08:48 PM UTC  
Forum Contender
Contender

Status: offline

Registered: 10/02/10
Posts: 37

Quote by: CavemanJoe

A. BWAHAHAHAHA
B. How the fuck
C. BWAHAHAHAHAAAAHAHAHAAAAHHHAAAAA



You underestimate my power.


 
Profile Email
Quote
Full Metal Lion
 Friday, May 05 2017 @ 09:27 PM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 12/19/11
Posts: 430

Seriously, though, I left my rabbits unattended for a couple of days and now I have a metric ton of rabbits to deal with. The lack of a multiple use/discard/drop option is driving me crazy.

Also, I don't think they're stacking right.


 
Profile Email Website
Quote
CavemanJoe
 Saturday, May 06 2017 @ 07:27 PM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2278

All but first-generation buns can now be discarded.


 
Profile Email Website
Quote
Matthew
 Sunday, May 07 2017 @ 08:43 PM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/26/10
Posts: 576

Ever since the MM was introduced, the Island has slowed to an absolute crawl for me (and weirdly nobody else? Or maybe a few people? I dunno). I'll have random load times of 6-7 minutes between refreshes that no amount of refreshing or restarting my browser seems to address. Others don't seem to experience this. It's not my internet, because other sites work as fine as they always have. Autoupdate no longer works for me, or rather, it'll work for maybe five seconds following a refresh and never longer than that.

Bantering or Storying has become kind of a chore and I don't want to do it anymore because of how annoying this has gotten.

I've cleared my cache many times, reinstalled Chrome, etc.

edit: I can't help but think that this is the fault of the rabbits bogging down the server because everything was 100% fine before people started running bunny mills in their inventories. It took me literally ten minutes for this to post, during which I was able to browse other sites absolutely fine as normal.

edit edit: should also clarify that I have no rabbits, myself. I ditched all mine in an attempt to fix.


 
Profile Email
Quote
CavemanJoe
 Sunday, May 07 2017 @ 11:34 PM UTC  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 02/24/08
Posts: 2278

Nah, that's newt to do with the buns. Petition a traceroute output and we'll see what's going on.


 
Profile Email Website
Quote
Matthew
 Monday, May 08 2017 @ 03:56 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/26/10
Posts: 576

Petition made. Hopefully this is something fixable.


 
Profile Email
Quote
Content generated in: 0.09 seconds
New Topic Post Reply



 All times are UTC. The time is now 03:48 PM.

Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content