Enquirer Home Page | Twitter | Back to Improbable Island

 Forum Index > Legacy Forums: Season One > Season Two Planning Forum New Topic Post Reply
 Upgradeable chatline length in residences?
 |  Printable Version
Hermein
 Tuesday, April 21 2009 @ 11:09 PM UTC (Read 1575 times)  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 09/11/08
Posts: 126

There are times when it would be awfully nice to have more than the standard number of characters for a chatline; would it be practical to have an upgrade option for residences to allow a longer line? I only ask because it seems as though different places in the game have different lengths already, between 180 and 200 characters from a quick survey. But I don't know whether that's something that can be changed for an individual location without increasing it everywhere (with a corresponding increase in potential storage needs). I would happily spend donator points to have longer lines in some of my residences.


 
Profile Email
Quote
Zolotisty
 Wednesday, April 22 2009 @ 12:27 AM UTC  
Forum Moderator
Moderator

Status: offline

Registered: 07/25/08
Posts: 570

A factor that might've skewed your estimates elsewhere on-Island, Hermein: as far as I can tell, 'announces from the Comms Tent' and your name in total (e.g., 'The Soloist Zolotisty') deduct from your available characters when you're using /special.

I'd pay for this. *waves*


BARK BARK BARK.
 
Profile Email
Quote
SicPuess
 Wednesday, April 22 2009 @ 12:05 PM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/10/08
Posts: 327

Hm. No idea how and if it is worth the trouble...

Would it be possible to set one's emotes/normal speech and maybe even specials or heck even normal speech to a colour as default?

...said the one who won't use it.


 
Profile Email
Quote
Theo1
 Monday, April 27 2009 @ 05:52 AM UTC  
Forum Improbable Badass
Improbable Badass

Status: offline

Registered: 08/21/08
Posts: 121

Quote by: SicPuess

Hm. No idea how and if it is worth the trouble...

Would it be possible to set one's emotes/normal speech and maybe even specials or heck even normal speech to a colour as default?

...said the one who won't use it.



I would. Heck I'd pay for it.


Theo/Teia thinks everyone is damn sexy, except for you, you're just moderately sexy.
 
Profile Email
Quote
Content generated in: 0.35 seconds
New Topic Post Reply



 All times are UTC. The time is now 09:34 PM.

Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content